HomeZakelijkBen je op zoek naar goed personeel?

Ben je op zoek naar goed personeel?

Wanneer je op zoek bent naar goed personeel dat goed past binnen jouw organisatie, dan is dat een flinke klus. Het personeel ligt momenteel niet voor het oprapen en je zult dus nog beter dan voorheen je best moeten doen om de juiste mensen te vinden. Natuurlijk kun je een briefje ophangen in je etalage of een bericht plaatsen op sociale media of LinkedIn. Maar levert dat snel genoeg goed personeel op? Het is wellicht beter om voor je recruitment een ervaren bureau als Please in te schakelen.

Gaat het om tijdelijk personeel?

Ook dan staat Please voor je klaar. Nu de zomer weer voor de deur staat is het zoeken naar personeel voor terrassen en strandtenten, voor ijssalons en seizoenswerk op het land, weer in volle gang. Ook daar kun je wel wat hulp bij gebruiken!

Wat kan Please voor jou doen?

Please is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in werving en selectie. Zij hebben een speciale recruitmenttool ontwikkeld die ervoor zorgt dat geschikte kandidaten veel sneller gevonden kunnen worden. Je hoeft geen stapels sollicitatiebrieven en CV’s meer door te worstelen, je kunt ongeschikte kandidaten al signaleren nog voor je met ze in gesprek gaat. Met deze recruitmenttool kunnen kandidaten een soort online meeloopdag ervaren. Zo worden de beste kandidaten voor je geselecteerd.

 

Maar er is meer

Please doet meer dan alleen werving en selectie, al is het al fijn om daar hulp bij te krijgen. Je kunt ook de complete personeels- en loonadministratie uit handen geven. Zo weet je zeker dat alles goed wordt geregeld. Voor jouw bedrijf, maar ook voor je personeel. Het uitbesteden van je personeels- en/of loonadministratie kost, natuurlijk, geld, maar het levert je ook absolute voordelen op. Denk dan aan het altijd up-to-date hebben van alle dossiers, je kunnen focussen op je eigen werk en het voorkomen van boetes op het moment dat er iets mis zou gaan met een uitbetaling.

Want er kan nogal wat mis gaan! Denk alleen al aan de bijtelling van de leaseauto, het uitbetalen van de overgebleven vakantiedagen en het maken van de loonstroken in het algemeen. Een ervaren bedrijf als Please heeft al deze factoren onder controle en dat is het geld dubbel en dwars waard!

Leuk om te lezen