HomeAlgemeenGa voor de mooiste overhemden 

Ga voor de mooiste overhemden 

Goed voor de dag komen en daarbij representatief zijn is belangrijk als je iedere dag representatief voor het bedrijf bent. Je moet er daarom voor zorgen dat jouw kleding hierop aangepast is, zo mogen overhemden bijvoorbeeld niet ontbreken in jouw kledingkast. Dit kledingstuk zorgt er namelijk voor dat jij een goede uitstraling hebt en ook serieus genomen wordt. Het is dan wel belangrijk dat je weet waar je allemaal op moet letten voordat je een aankoop doet. Je zorgt er hiermee voor dat ieder overhemd een verrijking zal zijn van jouw garderobe. Onderstaande informatie zal jou daarom helpen met het maken van de juiste keuze.

De juiste mouwlengte bij overhemden 

Een overhemd moet altijd een goede pasvorm hebben. Je moet hiervoor naar verschillende aspecten van het kledingstuk kijken, denk daarbij aan de lengte van de mouwen. De mouwen mogen niet te lang zijn, zo mogen ze niet over jouw gehele hand vallen. Bij een overhemd wordt daarom aangehouden dat de mouw tussen de pols en het begin van de duim valt. Zorg er daarbij ook voor dat de mouwen niet te kort zijn, dat zal namelijk geen professionele uitstraling geven. Ga daarom ontspannen staan en strek je armen om te zien hoe de mouwen daadwerkelijk vallen voordat je hem dagelijks gaat dragen.

Goede kwaliteit van de boord 

De overhemden moeten ook voorzien zijn van een goede boord, deze moet namelijk goed vallen waarbij de punten altijd bedekt zijn door het jasje dat je erover draagt. Ook mag de boord niet bewegen als je jouw hoofd draait. Dit zorgt immers weer voor beweging in het volledige overhemd, waardoor het al snel slordig zal zitten. Door dus goed te letten op de kwaliteit van de boord, zorg je ervoor dat je iedere dag goed voor de dag komt en representatief overkomt op het werk.

Kleuren en prints die bij jou passen 

Je hoeft vervolgens alleen nog maar een keuze te maken tussen de verschillende kleuren en prints. Je kunt vrijwel iedere kleur terugvinden die je wenst te hebben. Zo pas je hem niet alleen aan de dagelijkse bezigheden aan, maar ook aan jouw eigen stijl. Jouw persoonlijkheid zal hiermee goed naar voren komen. Ook kun je hierdoor iedere dag nieuwe combinaties maken voor steeds nieuwe outfits. Je hebt geen enkele dag meer hetzelfde aan en geniet van het comfort dat ieder overhemd met zich meebrengt. Kijk daarom goed naar de kleuren en zorg dat je een overhemd hebt die helemaal bij jou past.

Leuk om te lezen