HomeAlgemeenIsoleerfles voor onderweg

Isoleerfles voor onderweg

Wanneer je een druk leven leidt, is een isoleerfles de ideale kans om toch nog even een lekker kopje thee mee te nemen voor onderweg. Op een hete zomerdag kun je je isoleerfles natuurlijk ook gebruiken om je water koel te houden. Het is immers erg belangrijk om goed gehydrateerd te blijven, al helemaal wanneer het buiten lekker warm is. Met een mooie thermosfles of drinkfles in jouw favoriete kleur maak je het ook nog eens leuk om genoeg water te drinken! Met een roze isoleerfles vol warme thee maak je een saaie autorit al meteen een heel stuk aangenamer.

Gebruik een drinkfles voor de natuur

Het is voor jouw gezondheid erg belangrijk dat je dagelijks genoeg water drinkt. Een flesje water met je meenemen is dus een goede manier om de hele dag door water te drinken. Wanneer je hiervoor echter een plastic flesje gebruikt, zul je dit flesje om de zoveel dagen steeds weer moeten vervangen. Het plastic dat je weggooit komt vervolgens in onze prachtige natuur terecht, waar het enkele honderden jaren nodig heeft om compleet af te breken. Door te investeren in een wasbare, herbruikbare drinkfles verminder jij jouw persoonlijke bijdrage aan de vervuiling van de aarde. Daarbovenop bespaart een mooie fles van hoge kwaliteit je ook heel wat geld, want zo’n fles gaat wel jaren mee!

Lunch ‘on the go’!

Soms heb je van die dagen waarop je het zo druk hebt dat je amper tijd hebt voor een snelle lunchpauze. Op zo’n dag komt een thermosfles dus echt perfect van pas! Je kunt een lekkere, vullende maaltijdsoep meenemen en warm houden in je isoleerfles. Zo kun je dus snel tussendoor van je warme lunch genieten. Geen fan van soep als middageten? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een ander soort lunch meenemen in een geïsoleerde lunchbox of in een yoghurtbeker. Ja, een yoghurtbeker! Zo’n beker heeft twee compartimenten, zodat je je yoghurt en fruit of muesli apart van elkaar met je mee kunt nemen en samen kunt voegen wanneer je gaat eten.

Lunchboxen en drinkflessen voor alle leeftijden

Niet alleen je kinderen kunnen genieten van de efficiëntie van lunchboxen, dat kun jij ook. Zoals gezegd is een yoghurtbeker een handig idee. Er zijn ook diverse lunchpotten op de markt. Daarnaast is een broodtrommel met compartimenten ook een prima oplossing. Zo zijn er nog vele andere soorten lunchpotten, bekers en drinkflessen in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Iedereen kan in stijl genieten van hun eten en drinken. Daarnaast heb je natuurlijk ook het geweldige voordeel dat je geen boterhamzakjes hoeft te gebruiken, wat fantastisch is voor de natuur!

Leuk om te lezen