HomeGezondheid en sportEen haartransplantatie in Turkije is niet alleen voor mannen

Een haartransplantatie in Turkije is niet alleen voor mannen

Je hoort het minder vaak, maar een haartransplantatie in Turkije is echt niet alleen voor mannen. Ook vrouwen kunnen last hebben van ongewenst haarverlies. Denk bijvoorbeeld aan het hele drama van afgelopen week tijdens de Oscars. De vrouw van Will Smith, Jada, heeft alopecia. Een vorm van haarverlies die, over het algemeen alleen maar erger lijkt te worden. Nu is daar met een haartransplantatie in Turkije niet direct iets aan te doen, maar er zijn ook andere redenen waarom vrouwen hun haar verliezen. Zo kan het haarverlies optreden tijdens de zwangerschap of juist tijdens de overgang. Bij vrouwen is haarverlies eerder hormonaal dan erfelijk.

Een haartransplantatie in Turkije ondergaan lijkt erg spannend

Want op de een of andere manier staat Turkije nu niet echt in ons lijstje van erg ontwikkelde landen. Terwijl het een land is waar heel veel wordt gedaan aan ontwikkeling van nieuwe technieken en oplossingen voor de gezondheidszorg. Een haartransplantatie in Turkije is dus wel degelijk een goed idee. Zeker wanneer je ervoor kiest om de kliniek van Dr. Cinik te bezoeken voor je haartransplantatie in Turkije. Deze arts is echt een kundige man en zijn team is dat ook. Je bent echt in goede handen bij deze kliniek. Ook als je geen Turks spreekt.

In welke taal wordt er gecommuniceerd?

Naar het buitenland gaan voor een ingreep is al spannend genoeg. Wat als je je ook nog eens niet verstaanbaar kunt maken? Daar hoef je je tijdens de haartransplantatie in Turkije geen zorgen over te maken. De medewerkers van de kliniek zijn veelal Nederlands of spreken de taal. Je hoeft je er dus niet verloren te voelen. Ook blijft het gewoon lastig om je, bijvoorbeeld, in het Engels te moeten uiten, zeker wanneer je ergens zenuwachtig voor bent. Doordat de intake online gebeurt kun je al in Nederland kennismaken met de mensen die jou gaan helpen tijdens je haartransplantatie in Turkije. Dat geeft alvast een goed gevoel!

Groeit mijn haar echt weer terug?

Het idee dat haren van het achterhoofd, vlak boven de nek, worden gebruikt om de transplantatie te kunnen uitvoeren, staat veel mensen tegen. Ze zijn dan bang dat de kale plek alleen maar wordt verplaatst. Maar dat is niet het geval. Er wordt heel secuur gekeken naar wat de beste plek is om jouw haren te kunnen "oogsten" en dit wordt op zo'n manier gedaan dat je er, nadat het geheeld is, niets meer van ziet. De kale plek wordt bedekt met de eigen haren. Je hoeft dus niet bang te zijn voor afstoting.

Leuk om te lezen