HomeAlgemeenPapieren tasjes bedrukt met je logo

Papieren tasjes bedrukt met je logo

Papieren tasjes worden door veel bedrijven gebruikt, bijvoorbeeld door een restaurant als ze een take away & delivery service hebben, of door een viskraam. Uiteraard zijn er nog veel meer bedrijven die gebruik maken van dit soort tasjes, en daarom zijn er webshops die veel verschillende opties bieden als het gaat om papieren tasjes. Zo verkopen ze vaak speciale tasjes voor oliebollenkramen, of voor een winkel die haring verkoopt. Maar je kunt vaak ook tasjes bestellen die bij de tijd van het jaar horen, bijvoorbeeld voor kerst. Hierdoor kun je er echt alle kanten mee op. Maar wat nog zakelijker is, en ook wat creatiever: dat is een tasje dat bedrukt is met je logo. Zo promoot je je bedrijf ook nog eens, en ziet iedereen duidelijk dat het van jou komt. Je hebt dan ook een ruime keuze in wat voor soort tasje je wil, bijvoorbeeld een papieren of een plastic, de kleur, het soort handvat etc. En wat zijn hier de kosten van?

Kosten papieren tasjes met logo

Als je graag een papieren tasje wilt laten maken met je logo, die je keer op keer opnieuw kunt bestellen, dan is het vaak mogelijk om hier een offerte voor op te vragen. Deze wordt namelijk op maat gemaakt omdat het afhangt van je wensen. Ook geldt er vaak een actie dat de prijs steeds lager wordt naarmate je meer tasjes tegelijk bestelt. Bedenk dus goed hoeveel tasjes je dagelijks gaat gebruiken, zodat je er altijd genoeg op voorraad hebt. Je kunt er ook maar beter te veel hebben, dan te weinig. Uiteindelijk maak je ze toch wel op, zolang je doorgaat met het verkopen van de producten in je bedrijf. Naast papieren tasjes, kun je uiteraard ook voor plastic tasjes kiezen.

Plastic tasjes

Als je liever voor plastic tasjes gaat, dan kan dit ook. Echter kiezen steeds meer mensen voor papier, omdat er nog te veel onnodig plastic wordt gebruikt. Uiteraard ben je vrij om te kiezen wat beter voor je bedrijf werkt. Plastic tasjes kunnen bijvoorbeeld vaak meerdere keren worden gebruikt, maar met papieren tasjes gaat dit vaak wat lastiger. Deze worden wel wat sneller van mindere kwaliteit, zeker als er veel in de tas wordt gedaan. Een plastic tas kan waarschijnlijk meer gewicht dragen dan een papieren tas, maar dit ligt uiteraard ook aan de grootte van de tas. Weet je niet welke tas handig is in jouw situatie? Neem dan even contact op met de desbetreffende webshop om je op de juiste manier te laten informeren!

Leuk om te lezen