HomeAlgemeenLekker schoenen shoppen bij Van Arendonk

Lekker schoenen shoppen bij Van Arendonk

Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur en we weten allemaal wat dat betekent: het is weer tijd om lekker te gaan shoppen! De afgelopen twee jaar heb je vooral online gewinkeld, maar nu zijn de winkels weer open en hoef je geen mondkapje meer op of een afspraak te maken. Tijd dus om eens flink de stad in te gaan. Maak er een lekker dagje van met je moeder of je beste vriendin en shop 'till you drop! Wanneer je dan een datum hebt geprikt, dan moet je alleen nog even bepalen welke stad je met een bezoek wilt vereren. Als ik je een tip mag geven? Kijk even op de site van Van Arendonk waar zij hun schoenwinkels hebben en stem daar je shoptrip op af. Bij Van Arendonk slaag je altijd!

Van Arendonk is er voor de mooste merken

Zo vind je bij Van Arendonk bijvoorbeeld de schitterende collectie van Hogan. Oké, deze schoenen zijn niet goedkoop, maar je kunt er echt een hele tijd plezier van hebben. Ook de meeste andere mooie merken vind je bij Van Arendonk, zowel in de winkel als online. Sterker nog, als jij online een paar schoenen hebt gezien en je wilt zeker weten dat je ze kunt passen als je de winkel bezoekt, dan neem je gewoon even contact op met ze. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Vriendelijk en vakkundig personeel

Van Arendonk onderscheidt zich niet alleen door de schitterende schoenen, het gaat hier om de complete beleving. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en zeer vakkundig. Ze zullen je graag adviseren en helpen waar ze maar kunnen. Hierdoor kom jij altijd weer met de mooiste schoenen thuis. Heb je eenmaal schoenen gevonden van een bepaald merk die je beter voegen dan je ooit eerder hebt ervaren? Dan kun je er vanuit gaan dat je voortaan slaagt bij Van Arendonk.

Ook voor tassen, handschoenen en riemen

Het is een combinatie die je wel vaker ziet in schoenwinkels, je kunt hier namelijk ook heel goed terecht voor tassen, riemen en zelfs handschoenen. En dat is natuurlijk niet zo vreemd. Alle mooie merken hebben behalve een schoenen-lijn ook een complete serie accessoires. En ook dan ben je bij Van Arendonk aan het juiste adres. Je kunt hier slagen voor riemen en tassen van de meest bekende merken. Zo shop je in één winkel bijna een complete outfit bij elkaar. Het mooiste is dan nog dat alles goed bij elkaar past!

Leuk om te lezen