HomeZakelijkEen gepast presentje voor medewerkers door de brievenbus tijdens Pasen

Een gepast presentje voor medewerkers door de brievenbus tijdens Pasen

Een leuk presentje voor medewerkers, dat gemaakt is met heel veel liefde en door de brievenbus gaat, mag niet ontbreken tijdens Pasen. Maar welk presentje voor medewerkers is geschikt? Dat is absoluut geen moeilijke vraag, een borrelpakket is het antwoord. Dit borrelpakket kan jij helemaal zelf samenstellen!

Iedereen houdt van eten

Wanneer je niet weet wat je jouw personeel moet geven als cadeau is eten de beste oplossing. Eten is niet alleen noodzakelijk, maar het is ook een luxe. Niet iedereen kan dure chocolade of snoep permitteren. Een borrelpakket door de brievenbus is een luchtig geschenk dat perfect is voor het paasfeest. Dit presentje voor de medewerkers is een prima oplossing.

Borrelpakket door de brievenbus

Hier volgen enkele items die gegarandeerd door elke brievenbus gaan. Het zou dus geen excuus moeten zijn om niet die extra stap te nemen voor jouw personeel die dag en nacht hard voor jou werken. In een brievenbusdoosje past vanzelfsprekend de mooie kleine ronde paaseitjes, kleine verpakkingen snoep, stroopwafels, Doritos, worstjes, toffee en niet te vergeten de borrelnootjes. Borrelnootjes horen gewoon bij een borrelpakket. Wees niet te traditioneel door enkel een klein pakje paaseitjes te geven aan jouw personeel. Zo'n borrelpakket wekt liefde op en het personeel zal zich extra gewaardeerd voelen. Jouw medewerkers verdienen het!

Wederzijdse waardering

Het regelmatig waarderen van jouw personeel is de sleutel tot hoge productie, saamhorigheid en betrokkenheid op de werkvloer. Een presentje aan medewerkers gaat meer om het gebaar en niet zozeer om het prijskaartje. Medewerkers bedanken voor hun werk is een goede manier om uitstekende prestaties te motiveren. Maar het is ook belangrijk dat je jouw medewerkers buiten werktijden herkent als mensen. Door een borrelpakket te sturen maak je duidelijk dat je de balans tussen werk en privé waardeert. Voor medewerkers van deze tijd is de acceptatie van hun privéleven door de werkgever belangrijk. Het personeel zal met zo'n gebaar heel dankbaar zijn en zal zich ook verbonden voelen met de organisatie.

Een borrelpakket is een uniek idee

Een borrelpakket door de brievenbus is het juiste geschenk om te verzenden tijdens Pasen. Borrelpakketjes tot aan huis ontvangen is iets dat zelden gebeurt. Met zoveel beschikbare opties online, vind je zeker een geschenk dat pakket dat voordelig voor je is. Stuur nu een smaakvol borrelpakket naar het personeel.

Leuk om te lezen