HomeWoning en tuinPVC vloeren zijn duurzame vloeren

PVC vloeren zijn duurzame vloeren

Wanneer je je aan het oriënteren bent op een nieuwe vloer, overweeg dan ook eens PVC vloeren. Je denkt misschien eerder aan houten laminaatvloeren of massief houten vloeren, maar PVC vloeren zijn minstens zo mooi. Met PVC vloeren hoef je je geen zorgen te maken over putjes en vocht. Deze vloeren kunnen wel tegen een stootje. Je kunt, als je nog twijfelt, gewoon eens kijken bij Houten Vloeren Roelofarendsveen. Ze hebben daar alle soorten harde vloeren in de showroom en ze helpen je graag de juiste keuze te maken voor jouw huis en gezinssamenstelling. Je kunt er zelfs terecht voor traprenovatie!

PVC vloeren gaan heel erg lang mee

Sterker nog, doordat PVC vloeren zo lang mee gaan, kunnen ze geschaard worden onder de duurzame vloeren. Daarbij zijn PVC vloeren geschikt voor het leggen op houten ondervloeren én op betonnen ondervloeren en kunnen ze zelfs toegepast worden op vloerverwarming. Kijk! Dat is nog eens goed nieuws. PVC vloeren zijn goed betaalbaar en je kunt ze, als je dat zou willen, zelf leggen. Doe je dat liever niet of heb je niet de mogelijkheid om de vloeren zelf te leggen? Dan kun je dat met een gerust hart overlaten aan de professionals. 

Welk patroon wil je in je vloer?

Wanneer je een nieuwe vloer wilt (laten) leggen moet je over veel zaken nadenken. Natuurlijk moet je bepalen wat jij mooi vindt, welke kleuren en materialen, maar ook het patroon kan van doorslaggevend belang zijn. Wat denk je van zo'n mooie visgraat vloer? Wist je dat dat ook een mogelijkheid is wanneer je kiest voor PVC? Je hebt dan een hypermoderne vloer (qua materiaal) en je legt deze op een zeer traditionele manier. Daar kan een kamer een compleet andere uitstraling van krijgen! Vergeet ook niet om direct de plinten te bestellen bij je nieuwe vloer. Plinten zorgen ervoor dat je vloer echt af is!

Het onderhoud van een PVC vloer is zó makkelijk

Je hoeft een PVC vloer alleen maar (regelmatig) te stofzuigen om deze weer mooi te krijgen. Het materiaal is heel dicht en er zullen dus geen vuildeeltjes in de vloer trekken. Is er iemand met vieze voeten door het huis gelopen? Dan kun je de PVC vloer even dweilen met koud water voor het beste resultaat. Een schoonmaakmiddel is niet eens nodig. Dit gebruik je alleen, in héle kleine hoeveelheden, als je de vloer extra lekker wilt laten ruiken. Verder heb je er geen omkijken naar!

Leuk om te lezen